AMİGURUMİ PATRİCK

Haziran 12, 2008, 6:13 pm | Genel kategorisinde yayınlandı | Yorum bırakın
Etiketler: , , , ,


Sünger Bob’u daha önce örmüştüm. Ama Patrick’siz bir Sünger Bob düşünülemez değil mi ? Yapılışı şöyle :

3 zincir çekip birleştirdim.
1. sıra : 7 sıkı iğne
2. sıra :14 sıkı iğne
3. 4. 5. 6. 7. sıralar her deliğe 2 sıkı iğne örerek devam ettim.

8. sıra da : Deniz yıldızı biçimindeki Patrick’in kafa, kol ve bacak şekillerini verebilmek için, kollar, bacaklar ve kafa kısmına denk gelecek yerlere 8 er adet zincir çektim, her “8 zincir” den sonra sıkı iğneye devam ettim.Kol, bacak, kafa biçimi meydana gelinceye kadar örüp, bitirdim.

Aynı şekilde bu ördüğümden bir tane daha ördüm. Biri ön kısmı, diğeri sırt kısmı olarak birleştirdim. Gözler ve ağız bölümünü işleyip, elyaf ile içini doldurdum ve kapattım. Kartopu- yaz gülü ip ve 0 2.1mm tığ kullandım.

Reklamlar

Yorum Yapın »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

WordPress.com'da Blog Oluşturun.
Entries ve yorumlar feeds.

%d blogcu bunu beğendi: